Inga Kollikrav. Fri frakt över 899!
Ales and Brews

Välkommen till Ales&Brews hantverksöl direkt hem

 

Hantverksöl direkt hem.

Hej

Välkommen till Ales & Brews, vi är Sveriges första webbshop för hantverksöl från världens alla hörn.

Vårt mål är att vara ett komplement till det statliga monopolet och kunna erbjuda öl som inte alltid finns i alla butiker eller utbudet av diverse olika skäl.

Vi vill förenkla möjligheten att få tag i bra öl från bra bryggerier utan att behöva köa tidigt en fredagsmorgon tillsammans med många andra för att kunna få tag på en flaska eller två från nya släpp.

Vi vill att folk ska kunna välja själva bland diverse olika öl och få det hemlevererat till större delen av landet eller om man nu så vill hämta ut på närmaste utlämningsställe.

Många undrar förstås om detta är lagligt? JA det är det, vi betalar både svensk alkoholskatt och svensk moms genom att använda oss utav lagen för distansförsäljning.

Vi vill också att man ska få möjligheten att testa på ny öl som kommer ut på marknaden och erbjuder därför abonnemang där vi månatligen väljer ut ny öl från diverse bryggerier och skickar till dig.

Vi hoppas ni tycker att vårt utbud är intressant och att ni hittar lite ny öl att prova på och tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor.

Vi kommer framöver uppdatera vår blogg med diverse informationsartiklar och även lite bilder och historier kring vår resa som startar nu.

 

Ales&Brews Crew

3 Kommentarer

 1. niklas den 15 januari, 2018 kl 15:32

  Skönt med lite kvalitetsöl!
  Trött på Systemets trötta utbud.
  Bra!

 2. Sven den 17 januari, 2018 kl 08:16

  De är som julafton?man väntar med spänning på paket.

 3. Johan den 17 januari, 2018 kl 15:38

  Mycket bra initiativ! Prissättningen dock väldigt hög jämfört med vad bolaget brukar ligga på för denna typ av öl.

Lämna en kommentar