Snabblänkar

Frakt och leverans

Vi levererar till samtliga adresser i Sverige, och till de flesta länder i Europa. I Sverige använder vi oss av Postnord (täcker hela landet) och Budbee (Täcker ca 70% av Sverige). I övriga Europa sker leveranserna även med DHL och UPS. Här följer mer information om våra paketleverantörer.

PostNord

Med PostNord levererar vi till ombud eller med hemleverans (klockan 11-14) i Sverige. PostNords leveranser täcker hela Sverige, men för hemleverans med PostNord finns vissa adresser som för närvarande inte nås. Du får automatiskt upp alternativ för hemleverans om det finns möjlighet att leverera till ditt område. Beställningar som görs med Postnord innan klockan 15.30 skickas samma dag. Beräkand leveranstid är 3-6 arbetsdagar. Kostnaden för leverans med postnord är:

Budbee

Budbee levererar till ca 70% av Sverige. Leverans sker genom hemleverans klockan 17-22. I mindre städer kan leveransen även ske till Budbee-Boxar. Du kan följa leveransen i realtid efter att paketet lastats för utleverans till dig från Budbees central. Beställningar som görs med Budbee innan klockan 11.00 skickas samma dag. Beräknad leveranstid är 3-7 arbetsdagar. Leveransen sker klimatkompenserat.

UPS

DHL