fbpx
ALLTID FRI FRAKT FRÅN 899:-!!!

OM ALES & BREWS

Köp öl online hos Ales & Brews från världens bästa mikrobryggerier. Du hittar öl hos oss som i vanliga fall inte finns hos det statliga monopolet. Lagligt, tryggt och snabba leveranser.

OM Oss på

Ales & brews

Ales and Brews är en av Sveriges ledande leverantörer av hantverksöl och erbjuder leverans av utvalt hantverksöl från hela världen direkt till Svenska Privatkonsumenter.

Vi har vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm och vårt lager i Danmark och är Specialiserade på distansförsäljning av hantverksöl till privatpersoner i Sverige.

Vi är en av få aktörer som har möjlighet att på ett helt lagligt sätt leverera öl till privatpersoner i hela Sverige. Till skillnad från många utländska aktörer så betalar vi både svensk moms och Svensk alkoholskatt genom vårt Svenska bolag, vilket är ett krav för att kunna göra detta enligt Svenskt lag och du kommer därför aldrig behöva vara orolig för några lagliga konsekvenser när du handlar hos oss.

Vår Historia

Arbetet med vår webbshop startades under sommaren 2017 med målet att kunna erbjuda hantverksöl från mindre bryggerier över hela världen till svenska privatpersoner. Vi ville att privatpersoner skulle få chansen att kunna dricka öl som inte alltid fanns att köpa på systembolaget och ville därför bli en aktör som kunde bidra till att öka utbudet av hantverksöl i Sverige.

Under början av 2018 så var vår webbshop uppe och vi har sedan dess kunnat erbjuda Svenska privatpersoner att köpa hantverksöl bryggd hos mikrobryggerier från hela världen.

Vi som jobbar på Ales & Brews har alla ett genuint intresse för öl och älskar att upptäcka nya ölstilar och nya spännande bryggerier. Vi är ständigt på jakt efter ny öl att kunna erbjuda Svenska privatpersoner och i och med vår tillväxt så har vi också blivit en respekterad aktör på marknaden och responsen från många av bryggerierna har varit positiv.

Med begränsad kunskap och erfarenhet av öl-branschen i ryggen när vi startade Ales & Brews så har vi lärt oss alltmer under tiden och hittar allt eftersom fler intressanta mikrobryggerier. Vårt mål är att kunna vara den enskilt största aktören utav leverans av hantverksöl till privatpersoner.

Våra tjänster

Hos oss kan du hitta öl från många olika länder och bryggerier. Största delen av ölen som du hittar hos oss finns inte att köpa hos det statliga monopolet. Ölen vi erbjuder är oftast producerad en i mindre skala från de olika mikrobryggerier som vi jobbar med.

Vi får veckovis in nya öl från både nya bryggerier och bryggerier som vi har haft hos oss sedan tidigare.

Vi erbjuder också  färdiga ölpaket som vi har plockat ihop med olika teman, som kund kan du också prenumerera på öl månadsvis genom vår prenumerationstjänst.

Hos oss så finns det inga dolda avgifter eller eller annat som tillkommer på de priser som finns på vår hemsida. Alla priser är inklusive svensk skatt och moms.