fbpx
FRI FRAKT ÖVER 899 ;-

OM ALES & BREWS

Köp öl online hos Ales & Brews från några av världens bästa mikrobryggerier. Du hittar öl hos oss som i vanliga fall inte finns hos det statliga monopolet. Helt lagligt, snabbt och smidigt.

OM Oss på

Ales & brews

Ales and Brews en av Sveriges ledande leverantörer av hantverksöl och erbjuder leverans av utvalt hantverksöl från hela världen direkt till Svenska Privatkonsumenter.

Vi har vår huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm och vår lager i Danmark och är Specialiserade på distansförsäljning av hantverksöl till privatpersoner i Sverige.

Vi är en av få aktörer som har möjlighet att på ett helt lagligt sätt leverera öl till privatpersoner i hela Sverige. Till skillnad från många utländska aktörer så betalar vi både svensk moms och Svensk alkoholskatt genom vår Svenska bolag, vilket är ett krav för att kunna göra detta enligt Svenskt lag och du kommer därför aldrig behöva vara orolig för några lagliga konsekvenser när du handlar hos oss.

Vår Historia

Arbetet med vår webbshop startades under sommaren 2017 med målet att kunna erbjuda hantverksöl från mindre bryggerier från hela världen till svenska privatpersoner. Vi ville att privatkonsumenter skulle få chansen att kunna dricka öl som inte alltid fanns på systembolaget och ville därför bli en aktör som kunde bidra till utbudet av hantverksöl i Sverige.

Under början av 2018 så var vår ursprungliga webbshop uppe och vi har sedan dess kunnat erbjuda Svenska privatpersoner att köpa hantverksöl gjorde av mikrobryggerier från hela världen.

Vi har under året som gått fått en del erfarenhet och samlat på oss en hel del feedback från våra kunder både när det gäller vår utbud och resterande delar utav vår shop.

Under senare delen av hösten 2018 släppte vi därför en ny version av vår webbshop och med oss hade vi all den feedback vi har lyckades samla på oss och även kring vissa tekniska problem som upplevdes av våra kunder.

Vi som jobbar på Ales & Brews har alla ett genuint intresse för öl och älskar att hitta ny öl och nya spännande bryggerier. Vi är ständigt på jakt efter ny öl att kunna erbjuda Svenska privatkonsumenter och ioch med vår tillväxt så har vi också blivit en respekterad aktör på marknaden och responsen från många bryggerier har varit positiv.

Med begränad kunskap och erfarenhet av ölbranschen i ryggen när vi startade Ales & Brews så har vi lärt oss alltmer under tiden och hittar allteftersom allt fler intressanta mikrobryggerier. Vårt mål är att kunna vara den enskilt största aktören av leverans av hantverksöl till privatpersoner.

Våra tjänster

Hos oss kan du hitta öl från många olika länder och bryggerier. Största delen av ölen som du hittar hos oss finns inte att tillgå på det statliga monopolet. Ölen vi erbjuder är oftast producerad en  i mindre skala från mikrobryggerier.

Vi får veckovis in nya öl från både nya bryggerier och bryggerier som vi har haft hos oss sedan tidigare.

Vi erbjuder också  färdiga ölpaket som vi har plockat ihop med olika teman. Som kund kan du också prenumerera på öl månadsvis genom vår prenumerationstjänst.

Hos oss så finns det inga dolda avgifter eller eller annat som tillkommer på de priser som finns på vår hemsida. Alla priser är inklusive svensk skatt och moms.